Η φιλοσοφία μας

Τα ιατρεία μας

Στόχος μας

να δώσουμε σε άτομα όλων των ηλικιών, με τρόπο ανώδυνο, αισθητικά αποδεκτό που να συνδυάζεται και να επιτρέπει ακόμη τις πιο έντονες καθημερινές δραστηριότητες, ορθοδοντική φροντίδα σε ένα επαγγελματικό αλλά και φιλικό περιβάλλον.

Συνεχιζόμενη επιστημονική εκπαίδευση

όλων των συνεργατών, βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο της ορθοδοντικής που παρέχουμε. Κάθε χρόνο , όλο το προσωπικό του ιατρείου συμμετέχει σε σεμινάρια, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην ορθοδοντική. Πιστεύουμε ότι για τον ορθοδοντικό είναι ουσιώδης η διαρκής ενημέρωση ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της ορθοδοντικής επιστήμης. Για το σκοπό αυτό έχουμε ενεργή συμμετοχή σε επιστημονικές εταιρείες ΟΕΒΕ, ΟΕΕ, ΕΟΓΜΕ,WFO, AAO. Επίσης ο γιατρός συμμετέχει σε όλες τις συναντήσεις και επιμορφώσεις σχετικά με τη μέθοδο invisalign.

Στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης

Στο ιατρείο διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα ψηφιακά διαγνωστικά εργαλεία, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για πανοραμική και κεφαλομετρική ακτινογραφία και αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης (dentalscan), από διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές (Sirona, Planmeca). Επίσης , εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιούμε ψηφιακή τεχνολογία τριδιάστατης αποτύπωσης και τρισδιάστατης εκτύπωσης για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς (i-tero, formlabs).

Τέλος , να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην κατάλληλη αποστείρωση όλων των εργαλείων και των συσκευών και στην επιμελή καθαριότητα των μηχανημάτων και του χώρου.

Εξοπλισμός/Υπηρεσίες Ιατρείων

Τρίκαλα

  • ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • DENTALSCAN
  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ I -TERO
  • INVISALIGN
  • ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ- ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Καρδίτσα

  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ I-TERO
  • INVISALIGN
  • ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ- ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Λάρισα

  • ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ I -TERO
  • INVISALIGN

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ιατρείο Τρικάλων

Από το 1988 στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων παρέχονται όλες οι υπηρεσίες ορθοδοντικής σε παιδιά και ενήλικες καθώς και υπηρεσίες οδοντιατρικής ακτινολογίας (ψηφιακή πανοραμική και κεφαλομετρική ακτινογραφία και αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης _dentalscan_), σε ένα χώρο σύγχρονης αισθητικής με ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση και για ασθενείς με κινητικά προβλήματα.

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ιατρείο Καρδίτσας

Το 2016 ήρθε το δεύτερο ιατρείο, στην Καρδίτσα. Σε κεντρικό σημείο, φροντίζοντας πάντα τις ανάγκες των ασθενών μας για εύκολη πρόσβαση όλων των ηλικιών. Στο ιατρείο της Καρδίτσας παρέχονται όλες οι ορθοδοντικές υπηρεσίες.

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ιατρείο Λάρισας

Ένα απόλυτα εξειδικευμένο ALIGN CENTER, το πρώτο στην Ελλάδα με απόλυτη εξειδίκευση στη θεραπεία ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ, στο πιο κεντρικό σημείο της Λάρισας , λειτουργεί από το 2019, προσφέροντας μόνο ορθοδοντικές υπηρεσίες χωρίς συμβατικά σιδεράκια, αξιοποιώντας και τις δικές μας μεθόδους που αφορούν την προληπτική ορθοδοντική και έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε επιστημονικά περιοδικά παγκόσμιας εμβέλειας.

Κλείστε το ραντεβού σας και επισκεφθείτε τα ιατρεία μας!

Κύριο μέλημα μας είναι να αισθάνεστε ασφαλείς περιηγούμενοι στην ιστοσελίδα μας, συνεπώς η ιδιωτικότητά σας και η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων σας είναι σημαντικά για εμάς. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιούμε και να αποδείξουμε τη συμμόρφωσή μας στις αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics tracking code.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.

Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Καθορίστε τις προτιμήσεις απορρήτου σας ή/και συμφωνήστε με τη χρήση των cookies.